Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετρο Απεργια : Χωρίς μέτρο απόψε η Αθήνα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr - Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, θα είναι σταματημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.

Μετρο Απεργια : Χωρίς μέτρο απόψε η Αθήνα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr - Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, θα είναι σταματημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.. Η απεργία στο μετρό ήταν ξαφνική και κρίθηκε καταχρηστική, ανέφερε ο υπουργός υποδομών και μεταφορών κώστας καραμανλής κληθείς να σχολιάσει περί του κυκλοφοριακού κομφούζιου που έχει δημιουργηθεί τις. Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα μείνει η αθήνα στις 10 ιουνίου λόγω απεργίας των εργαζομένων, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο χατζηδάκη για τα εργασιακά. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ απεργούν απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ.

Η απεργία προσδιορίστηκε για τις 26 νοεμβρίου, ενώ η αδεδυ προβάλλει σειρά αιτημάτων με στόχο την προστασία της υγείας και του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Με 24ωρη απεργία και στάση Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας; Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΤΡΙΤΗ - NewsIT
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΤΡΙΤΗ - NewsIT from www.newsit.gr
Ποιες ημέρες σηκώνουν χειρόφρενο μετρό, ηλπαπ, οσε. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ. Σε ό,τι αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, τα τρόλει, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Η απόφαση ελήφθη από τοσελμα(σωματείο εργαζομένων λειτουργείας μετρό αθηνών), το οποίο συνεδρίασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/12) με κεντρικό θέμα τη. Ακινητοποιημένα θα μείνουν την πέμπτη 23 φεβρουαρίου 2017 τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ησαπ, τραμ) της αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Αύριο 16 του μήνα θα έχει απεργία το μετρό στην αθήνα. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.

Στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά αναμένεται να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε μετρό και.

Η αδεδυ έχει προκηρύξει για αύριο πέμπτη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς , ενώ θα. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ απεργούν απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. 24ωρη απεργία για τα λεωφορεία. Προβλήματα στις μετακινήσεις θα έχει το επιβατικό κοινό αύριο πέμπτη λόγω της συμμετοχής ορισμένων σωματείων στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ. Χωρίς μετρό, ησαπ, λεωφορεία σήμερα η ελλάδα ! Χωρίς μετρό, τραμ και ησαπ την πέμπτη 10 ιουνίου. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα Ερωτήσεις σχετικά με απεργια μετρο σημερα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Όπως επισημαίνει, «χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός από τα βασανιστήρια στα οποία θα υποβληθούν και πάλι τα εκατομμύρια των κατοίκων της αθήνας για να πάνε στις δουλειές τους. Σε ό,τι αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, τα τρόλει, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την παρασκευή 31 μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Απεργία στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Απεργια αυριο μμμ μετρο : Η απόφαση ελήφθη από τοσελμα(σωματείο εργαζομένων λειτουργείας μετρό αθηνών), το οποίο συνεδρίασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/12) με κεντρικό θέμα τη. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες». Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας;

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : Κανονικά σήμερα 17 Οκτωβρίου τα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : Κανονικά σήμερα 17 Οκτωβρίου τα ... from images32.inewsgr.com
Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα Δύο συνεχόμενες ημέρες κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στο μετρό, με στάση εργασίας στις 4/5 και 24ωρη απεργία στις 6/5. Προβλήματα στις μετακινήσεις θα έχει το επιβατικό κοινό αύριο πέμπτη λόγω της συμμετοχής ορισμένων σωματείων στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ. 24ωρη απεργία για τα λεωφορεία. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. 24ωρη απεργία για τα τρόλεϊ. Όπως επισημαίνει, «χωρίς μετρό όλη την ημέρα και χωρίς λεωφορεία ως τις 9 το πρωί, εκτός από τα βασανιστήρια στα οποία θα υποβληθούν και πάλι τα εκατομμύρια των κατοίκων της αθήνας για να πάνε στις δουλειές τους. 24ωρη απεργία για την γραμμή 1 του ηλεκτρικού.

Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, θα είναι σταματημένα από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας. Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα Αύριο 16 του μήνα θα έχει απεργία το μετρό στην αθήνα. Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία, τραμ. Απεργια αυριο μμμ μετρο : Ποιες ημέρες σηκώνουν χειρόφρενο μετρό, ηλπαπ, οσε. Η απεργία προσδιορίστηκε για τις 26 νοεμβρίου, ενώ η αδεδυ προβάλλει σειρά αιτημάτων με στόχο την προστασία της υγείας και του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων. Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας; Προβλήματα στις μετακινήσεις θα έχει το επιβατικό κοινό αύριο πέμπτη λόγω της συμμετοχής ορισμένων σωματείων στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ. Σε τετράωρη στάση εργασίαςαπό τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 10.00 π.μ. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα μείνει η αθήνα στις 10 ιουνίου λόγω απεργίας των εργαζομένων, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο χατζηδάκη για τα εργασιακά. 24ωρη απεργία για τα τρόλεϊ. Η αδεδυ έχει προκηρύξει για αύριο πέμπτη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς , ενώ θα.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ απεργούν απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία, τραμ. News για απεργίες στην αθήνα : Τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους. Δύο συνεχόμενες ημέρες κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στο μετρό, με στάση εργασίας στις 4/5 και 24ωρη απεργία στις 6/5.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO from images32.inewsgr.com
Σε ό,τι αφορά στα μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, τα τρόλει, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ θα μείνει η αθήνα στις 10 ιουνίου λόγω απεργίας των εργαζομένων, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο χατζηδάκη για τα εργασιακά. Ακινητοποιημένα θα μείνουν την πέμπτη 23 φεβρουαρίου 2017 τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ησαπ, τραμ) της αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία, τραμ. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σχετικα tags απεργια μμμ μετρο μετρο απεργια μμμ στασεισ εργασιασ καντε like στο newsbeast.gr διαβάστε ακόμα Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ. Απεργία στις 10 ιουνίου σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρόλεϊ.

Ειδησεις, ειδήσεις για απεργία αύριο στα μμμ και σε μετρό.

Η απεργία προσδιορίστηκε για τις 26 νοεμβρίου, ενώ η αδεδυ προβάλλει σειρά αιτημάτων με στόχο την προστασία της υγείας και του εισοδήματος των δημοσίων υπαλλήλων. 24ωρες απεργίες σε μετρό, ησαπ και τραμ αποφασίστηκαν και για την τετάρτη 1 μαρτίου και παρασκευή 3 μαρτίου περισσότερα… Ποιες ημέρες σηκώνουν χειρόφρενο μετρό, ηλπαπ, οσε. Απεργία στις 10 ιουνίου σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρόλεϊ. Απεργια αυριο μμμ μετρο : Πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία, τραμ. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 10 ιούνη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς. News για απεργίες στην αθήνα : Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας; Τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ.