Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια : 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ -ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ... - Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.

Απεργια Πλοια : 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ -ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ... - Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία.. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού.

Πανελλήνια ένωση ναυτών: Κήρυξε 24ωρη απεργία στα πλοία ...
Πανελλήνια ένωση ναυτών: Κήρυξε 24ωρη απεργία στα πλοία ... from images32.inewsgr.com
Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες.

Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά - Διαμαρτύρονται ...
Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά - Διαμαρτύρονται ... from images32.inewsgr.com
Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας.

Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ... from www.pagenews.gr
Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο.

H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε.

Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία απεργια. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα.